SUPER LEAGUE 2
Τρίκαλα: Μικρό μέσο όρο και… 22 μεταγραφές

Σε μια καλή σεζόν στοχεύουν φέτος τα Τρίκαλα και με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στην τεχνική ηγεσία.
Το Matchnews.gr αναλύει το φετινό ρόστερ της αντιπάλου της Παναχαϊκής στην 1η αγωνιστική και σας παρουσιάζει όσους ήρθαν, αλλά και τον αριθμό όσων έφυγαν την περίοδο των μεταγραφών.
Μικρό μέσο όρο ηλικίας και μπόλικη ενίσχυση
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα https://www.transfermarkt.com/, τα Τρίκαλα πραγματοποιήσαν φέτος 22 μεταγραφές (με μ.ο. τα 21 έτη) και έχουν μέσο όρο ηλικίας συνολικά στο ρόστερ τους τα 22,48 έτη, ενώ η χρηματιστηριακή αξία -πάντα σύμφωνα με το εν λόγω μέσο- είναι στα 1,45 εκατ.ευρώ.
Η τελευταία προσθήκη ακούει στο όνομα του μέσου, Γιώργου Μεξή, ενώ έχουν ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό άλλοι 21 παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Ευθυμίου (δεξί μπακ, από Θεσπρωτό), Κωστίκος (μέσος, από Πλατανιά), Ζώγος (στόπερ, από FK Bylis Ballsh), Μόλα (επιθετικός, από ΝΠΣ Βόλος U20), Χατζηκωνσταντίνου (δεξί μπακ, από Απόλλων Πόντου), Κλεμέντ (αριστερός εξτρέμ, από Ολ.Βόλου), Feutchine (στόπερ, από Ολ.Βόλου), Νάστο (μέσος, από Απόλλων Πόντου), Ζησόπουλος (επιθετικός, από Άρη U19), Αλμπάνης (δεξιός εξτρέμ, από Αστέρα Τρίπολης), Διαμαντόπουλος (αμυντικός, από Αστέρα Αγριάς), Λαμπίρης (κεντρικός μέσος, από Νίκη Αγαθίας), Σκόνδρας (αμυντικός μέσος, από Ο.Φ. Ιεράπετρας), Σουλιώτης (στόπερ, από Απόλλων Λάρισας), Λίτσιος (αριστερό εξτρέμ, από Νίκη Βόλου), Λαζαρίδης (μέσος, από Εθνικό Πειραιά), Γάρας (τερματοφύλακας, από ΑΟ Ανατολής), Στεφανίδης (επιθετικός, από Αν.Γιαννιτσών), Περλιέσι (τερματοφύλακας, από KF Teuta U19), Nater (αριστερός εξτρέμ, ελεύθερος).
Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως έγιναν άλλες 18 αποχωρήσεις, ενώ μπορείτε να δείτε και το πλήρες ρόστερ:
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

SUPER LEAGUE 2
Μία ανάσα από τη συμφωνία με τον πρώην κοκκινόμαυρο Κέβιν Γιοκέ είναι τα Χανιά

Μία ανάσα από την συμφωνία με τον Κέβιν Γιοκέ βρίσκονται τα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του Σελίμ Μπενασούρ έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του πρώην ακραίου χαφ του Λεβαδειακού που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν για ένα εξάμηνο δανεικός στην Παναχαϊκή και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις.
Τα Χανιά βρίσκονται σε επαφές με τον 29χρονο Γάλλο προκειμένου να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει σύντομα οριστική συμφωνία.
SUPER LEAGUE 2
Πρεμιέρα χωρίς ντέρμπι στη Super League 2, αλλά και δίχως… Παναχαϊκή στην αφετηρία!

Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026, με απούσα την Παναχαϊκή και δίχως καμία ομάδα από την Δυτική Ελλάδα .
Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.
Με τη σέντρα να έχει οριστεί για τις 14 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη σήμερα η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Super League 2, για τη σεζόν 2025/2026.
Η κληρωτίδα δεν ανέδειξε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα, με τα φαβορί για την άνοδο να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Β’, η Καλαμάτα τη Μαρκό, ενώ ο Πανιώνιος θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Β’.
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής και στους δυο ομίλους:
Α’ όμιλος
(14/9/25)
Καμπανιακός-Καβάλα
Νίκη Βόλου-ΠΑΟΚ Β’
Ηρακλής-Αστέρας Β’
Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός
Νέστος Χρυσούπολης-ΠΑΣ Γιάννινα.
Β’ Όμιλος
Καλαμάτα – ΓΣ Μαρκό
Χανιά – Ελλάς Σύρου
Ηλιούπολη – Παναργειακός
Ολυμπιακός Β΄ – Πανιώνιος
Αιγάλεω – Athens Kallithea.
SUPER LEAGUE 2
Την Δευτέρα (1/9) η κλήρωση της Super League 2 χωρίς Αχαϊκή αγωνιστική παρουσία

Την ερχόμενη Δευτέρα (1/9), σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026. Πλέον και μετά την περσινή αποβολή της Παναχαϊκής δεν υπάρχει η παραμικρή αχαϊκή αγωνιστική παρουσία στη διοργάνωση.
Η σχετική ανακοίνωση, έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2025. και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Super League 2 2025-2026, στο Holiday Inn Athens Airport Hotel. Στην εκδήλωση θα βραβευθούν οι καλύτεροι της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025 όπως αυτοί ψηφίστηκαν από τις συμμετέχουσες στο περυσινό πρωτάθλημα ομάδες».
Μίλτος Σπυρόπουλος