ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Τριπλή εκπροσώπηση με Μίλερ, Αγκμπελέσε στο TOP10, στην κορυφή ο Τεόντοσιτς

Δεν έλειψε το θέαμα από την 7η στροφή του Eurocup και μάλιστα ο Προμηθέας είχε στις 10 καλύτερες φάσεις της εβδομάδας τους Ίαν Μίλερ και Ντάνι Αγκμπελέσε και μάλιστα αρκετά ψηλά.
Ο Μίλερ με μπλοκ και ασίστ και ο Αγκμπελέσε με τρομερό μπλοκ εκπροσώπησαν την πατρινή ομάδα, ενώ την κορυφή κατέκτησε ο Μίλος Τεόντοσιτς της Βίρτους Μπολόνια με μαγική ασίστ.
Δείτε το TOP10 στο παρακάτω βίντεο:

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας πολλές δοκιμές στο φιλικό με Παπάγου, ελαφρύ διάστρεμμα για τον Καραγιανίδη!

Καθαρά προπονητικού χαρακτήρα ήταν το απογευματινό πρώτο φιλικό του Προμηθέα με τον Παπάγου στην Αθήνα, αφού δεν κρατήθηκε σκορ.
Ο Λιμνιάτης δεν είχε στη διάθεσή του τους Μπαζίνα, Πλώτα και ΜακΚάλουμ (έκανε ταξίδι-αστραπή στην Αμερική για οικογενειακούς λόγους), με τον Χάμοντς να ξεχωρίζει με το καλημέρα στο περιφερειακό σκοράρισμα (είχε 4 τρίποντα στην α’ περίοδο).
Μελανό σημείο ο τραυματισμός στο ξεκίνημα του Καραγιαννίδη με ελαφρύ διάστρεμμα. Αρκετό χρόνο πήραν και οι μικροί με τον Πρέκα να βγάζει την καλύτερη εικόνα. Η αποστολή του Προμηθέα παραμένει στην Αθήνα όπου σήμερα θα προπονηθεί κανονικά, παρά το αυριανό δεύτερο και πολύ πιο δύσκολο φιλικό με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Ο Προμηθέας ξεκινάει τη φιλική δράση με πρώτο αντίπαλο τον Παπάγου στο “Σαλούν”

Μετά από περίπου δυο εβδομάδες καθημερινής δουλειάς στο παρκέ αλλά και το γυμναστήριο του «Promitheas Park», έφθασε η ώρα στον Προμηθέα για να περάσει στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.
Ποιο είναι αυτό; Τα φιλικά παιχνίδια που κρίνονται απόλυτα αναγκαία από τη στιγμή που η ομάδα του Προμηθέα σε σχέση με πέρυσι έκανε σαρωτικές αλλαγές και κύρια στους ξένους παίκτες, που αποτελούν πάντα το βαρόμετρο για μια καλή πορεία.
Η εκκίνηση θα δοθεί σήμερα το απόγευμα (6μ.μ.) κόντρα σε μια πολύ αξιόλογη ομάδα της Elite League όπως είναι ο Παπάγου στο κλειστό του «Σαλούν» στην πρωτεύουσα.
Για την αθηναϊκή ομάδα το εν λόγω τεστ θα είναι το δεύτερο, καθώς την αυλαία άνοιξε κόντρα στο Μαρούσι του Παπαθεοδώρου το απόγευμα του Σαββάτου.
Ο αγώνας προσφέρεται στον Προμηθέα για μια καλή πρόβα, καθώς διαθέτει σύνολο που συνδυάζει ενθουσιασμό και εμπειρία, έχοντας και δυο καλούς Αμερικάνους παίκτες (Σκοτ και Άντερτον).
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση συνεργασίας με την Φροντίδα Υγείας, ισχυρός «συμπαίκτης», ανακοίνωσε ο Προμηθέας
