Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Τρίτο ημίχρονο» στον «Καλαντζή» για τους Παλαίμαχους Πάτρας και Λεχαινών!

Published

on

Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, αγγλικό σκορ, θέαμα και όμορφες στιγμές, πραγματοποιήθηκε στα Λεχαινά ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας και τους παλαίμαχους της Πάτρας.

Σε έναν αγώνα-γιορτή του ποδοσφαίρου, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη φιλική νίκη με το χορταστικό 5-4.

Για την ομάδα της Πάτρας, ο Δελδήμος βρήκε δίχτυα δύο φορές, ενώ από ένα γκολ πέτυχαν οι Τσίμπιτσης και Σκόνδρας, αποδεικνύοντας ότι η τέχνη του σκοραρίσματος δεν ξεχνιέται.

Για τα Λεχαινά, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νόρις με δύο τέρματα, ενώ σκόραραν επίσης οι Τζιλιλής, Καλαμαράς και Θ. Κράγκαρης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΤΡΑ (Προπονητής: Μενύχτας): Διαμαντόπουλος, Φωτιάδης, Μπέρτσος, Διονυσόπουλος, Λαλιώτης, Δελδήμος, Τσίμπιτσης, Σαββόπουλος, Κατσαΐτης, Μπέρτσος, Σκόνδρας. Έπαιξαν και οι: Βερβέρογλου, Τσιβγινίδης, Χούσα, Κεπενός, Ροδόπουλος, Κάντζαρης.

ΛΕΧΑΙΝΑ: Μουρτζίνης, Φωτόπουλος, Τζιλιλής, Φίτσαλος, Παλαιολόγος, Καλαμαράς, Κουρής, Μαρκαντωνάτος, Κράγκαρης Θανάσης, Λούρμπας, Γουρδούπης.

Έπαιξαν και οι: Κράγκαρης Χρήστος, Μηχανός, Μπέλιας, Μακρής, Νόρις.

«Γ’ Ημίχρονο» με υπογραφή… Καλαντζή!

Το καλύτερο, ωστόσο, κρατήθηκε για το τέλος. Το «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα παίχτηκε στο γνωστό κοσμικό κέντρο-ψητοπωλείο «Καλαντζής» στην περιοχή του Γλαύκου, όπου ο ιδιοκτήτης επιφύλαξε μια άκρως φιλόξενη υποδοχή στην αποστολή της Πάτρας. Σε έναν άψογα διαμορφωμένο χώρο, οι παλαίμαχοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα και παγωμένες μπίρες, σχολιάζοντας τις φάσεις του αγώνα σε μια υπέροχη, φιλική ατμόσφαιρα.

Η φιλοξενία ήταν πραγματικά υποδειγματική, με τον ιδιοκτήτη να φροντίζει προσωπικά ώστε να μη λείψει τίποτα από τους καλεσμένους του.

Μάλιστα, η βραδιά εξελίχθηκε σε… «τέταρτο ημίχρονο», καθώς όλη η ομάδα παρακολούθησε στη γιγαντοοθόνη του καταστήματος τον τελικό Ευρωμπάσκετ Γερμανίας-Τουρκίας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια ημέρα γεμάτη αθλητισμό και φιλία.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηττήθηκε η Νάπολη Πατρών παρά τη σκληρή μάχη

Published

on

Η Νάπολη Πατρών ηττήθηκε στη φάση των “16″ του World Winners Cup.

Είχε δύσκολο έργο με την Σπόρτινγκ Λουκουένο με 7-6 στην παράταση, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια για την υπέρβαση.

Η Σπόρτινγκ είναι από τα φαβορί για να κερδίσει τη διοργάνωση, αλλά η Νάπολη κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της.

Continue Reading

ΔΙΕΘΝΗ

Το πανόραμα της 1ης αγωνιστικής του Champions League

Published

on

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί κόντρα σε Νιούκαστλ και Νάπολι στην τρίτη ημέρας της πρώτης αγωνιστικής της League Phase του Champions League. “Πεντάρα” η Άιντραχτ στη Γαλατασαράι, “τεσσάρα” η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Καϊράτ.

Η 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League ολοκληρώθηκε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς στην τρίτη ημέρας της διοργάνωσης σημειώθηκαν 26 γκολ σε έξι αναμετρήσεις.

Νιούκαστλ – Μπαρτσελόνα 1-2

Τι κι αν αγωνίστηκε χωρίς τον ηγέτη της, Λαμίλ Γιαμάλ, η Μπαρτσελόνα πέρασε αλώβητη από τη δύσκολη έδρα της Νιούκαστλ, επικρατώντας των Άγγλων με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Καταλανούς ήταν ο Ράσμους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός επέστρεψε στο Νησί και φιλοδώρησε τη Νιούκαστλ με δύο γκολ.

Το πρώτο με κεφαλιά στο 58′, έπειτα από ασίστ του Κουντέ και το δεύτερο με τρομερή ενέργεια και φοβερό σουτ στο 67′. Αυτό ήταν ίσως το ομορφότερο γκολ της πρώτης αγωνιστικής του Champions League.

Στο 90′ η Νιούκαστλ μείωσε σε 2-1 με τον Γκόρντον, βάζοντας… φωτιά στο παιχνίδι στις καθυστερήσεις, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στα εναπομείναντα λεπτά.

Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι 2-0

Η Νάπολι είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι και έγινε ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που αναγκάστηκε να αγωνιστεί από το 21′ με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Ντι Λορέντζο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουρντιόλα έκλεισε στα καρέ τους πρωταθλητές Ιταλίας και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56′ με κεφαλιά του Χάλαντ, έπειτα από ασίστ του Φόντεν.

Η Νάπολι αναγκάστηκε να βγει λίγο μπροστά, ούσα πίσω στο σκορ, με τον Ντοκού να βρίσκει χώρο, να χορεύει όλη την ιταλική άμυνα και να γράφει το 2-0 στο 65′, “καθαρίζοντας” την υπόθεση νίκη για τους Πολίτες.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γαλατασαράι 5-1

Η Γαλατασαράι έκανε το λάθος να προηγηθεί στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ και οι Γερμανοί την τιμώρησαν με πέντε γκολ.

Οι Τούρκοι προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό, με την Άιντραχτ να αντιδράει και να ανατρέπει το σκορ πριν το ημίχρονο. Ο Σάντσες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και οι Γερμανοί ισοφάρισαν σε 1-1 στο 37′, ενώ βρήκαν και δύο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Ο Ουζούν έκανε το 2-1 στο 45+2′ και ο Μπούρκαρντ το 3-1 στο 45+5′. Ο ίδιος παίκτης έγραψε το 4-1 στο 66′, για να έρθει ο Κνάουφ στο 75′ να διαμορφώσει το τελικό 5-1.

 

Σπόρτινγκ – Καϊράτ 4-1

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Καϊράτ, συντρίβοντας τους Καζάκους με 4-1 στην Πορτογαλία. Ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League, περνώντας ως αλλαγή στο 61′, αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ ή να έχει συμμετοχή σε κάποιο τέρμα.

Ο Τρινκάο άνοιξε το σκορ στο 44′ για τη Σπόρτινγκ, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα προσωπικά τέρματά του και της ομάδας του στο 65′, διαμορφώνοντας το 2-0.

Το 3-0 ήρθε στο 67′ από τον Άλισον Σάντος, ενώ στο 68′ ο Κουέντα έγραψε το 4-0.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 86′, με τον Εντμίλσον Σάντος να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την Καϊράτ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής στη League Phase του Champions League

Μπιλμπάο – Άρσεναλ 0-2
Αϊντχόφεν – Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 1-3
Μπενφίκα – Καραμπάγκ 2-3
Γιουβέντους – Ντόρτμουντ 4-4
Ρεάλ – Μαρσέιγ 2-1
Τότεναμ – Βιγιαρεάλ 1-0
Ολυμπιακός – Πάφος 0-0
Σλάβια Πράγας – Μπόντο Γκλιμτ 2-2
Άγιαξ – Ίντερ 0-2
Μπάγερν – Τσέλσι 3-1
Λίβερπουλ – Ατλέτικο 3-2
Παρί – Αταλάντα 4-0
Μπριζ – Μονακό 4-1
Κοπεγχάγη – Λεβερκούζεν 2-2
Άιντραχτ – Γαλατασαράι 5-1
Μάντσεστερ Σίτι – Νάπολι 2-0
Νιούκαστλ – Μπαρτσελόνα 1-2
Σπόρτινγκ – Καϊράτ 4-1

Η βαθμολογία μετά το τέλος της 1ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League

1) Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 3

2) Παρί Σεν Ζερμέν 3

3) Μπριζ 3

4) Σπόρτινγκ Λισαβόνας 3

5) Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 3

6) Μπάγερν 3

7) Αρσεναλ 3

8) Ίντερ 3

9) Μάντσεστερ Σίτι 3

10) Καραμπάγκ 3

11) Λίβερπουλ 3

12) Μπαρτσελόνα 3

13) Ρεάλ Μαδρίτης 3

14) Τότεναμ 3

15) Ντόρτμουντ 1

16) Γιουβέντους 1

17) Λεβερκούζεν 1

18) Μπόντο Γκλιμτ 1

19) Σλάβια Πράγας 1

20) Κοπεγχάγη 1

21) Πάφος 1

22) Ολυμπιακός 1

23) Ατλέτικο Μαδρίτης 0

24) Μπενφίκα 0

25) Μαρσέιγ 0

26) Νιούκαστλ 0

27) Βιγιαρεάλ 0

28) Τσέλσι 0

29) Αϊντχόφεν 0

30) Νάπολι 0

31) Αγιαξ 0

32) Αθλέτικ Μπιλμπάο 0

33) Μονακό 0

34) Γαλατασαράι 0

35) Αταλάντα 0

36) Καϊράτ 0

Tο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη League Phase του Champions League

30/09 19:45 Καϊράτ – Ρεάλ
30/09 19:45 Αταλάντα – Μπριζ
30/09 22:00 Μαρσέιγ – Άγιαξ
30/09 22:00 Ίντερ – Σλάβια
30/09 22:00 Τσέλσι – Μπενφίκα
30/09 22:00 Γαλατάσαραϊ – Λίβερπουλ
30/09 22:00 22:00 Πάφος – Μπάγερν
30/09 22:00 Μπόντο/Γκλιμτ – Τότεναμ
30/09 22:00 Ατλέτικο – Άιντραχτ
01/10 19:45 Καραμπάγκ – Κοπεγχάγη
01/10 19:45 Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Νιούκαστλ
01/10 22:00 Μονακό – Μάντσεστερ Σίτι
01/10 22:00 Ντόρτμουντ – Αθλέτικ
01/10 22:00 Νάπολι – Σπόρτινγκ
01/10 22:00 Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους
01/10 22:00 Άρσεναλ – Ολυμπιακός
01/10 22:00 Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν
01/10 22:00 Λεβερκούζεν – Αϊντχόφεν

Continue Reading

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ

Αγιασμός στην Παναχαϊκή για την έναρξη της νέας σεζόν στην Αγυιά, φωτογραφικά στιγμιότυπα

Published

on

Σήμερα το απόγευμα ετελέστη ο καθιερωμένος αγιασμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής ενόψει της πρεμιέρας στη Γ’ εθνική.

Παρόντες ήταν άπαντες οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, διοικητικά στελέχη, παίκτες των κοκκινόμαυρων Ακαδημιών κ.α.

Το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί είναι από την τελετή στο γήπεδο της Παναχαϊκής.

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook