ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Β. Λιόλιος: Αποφασισμένος για τα γήπεδα – μπαλόνια

Θυμάστε μια από τις βασικές προεκλογικές υποσχέσεις του Βαγγέλη Λιόλιου, τότε που είχε «ανάψει» για τα καλά το κλίμα βαδίζοντας προς την κάλπη της ΕΟΚ;
Ότι από τις πρώτες προτεραιότητες του όταν θα αναλάμβανε την προεδρία θα ήταν (και) το να «αυγατίσουν» για τα καλά οι κλειστοί χώροι στο άθλημα με κατασκευές όπως με τη γνωστή πλέον μέθοδο των γηπέδων – μπαλόνια.
Μάλιστα κι επειδή τότε δεν ήταν λίγοι αυτοί που βιάστηκαν να τον λοιδορήσουν, ισχυριζόμενοι ότι «έταζε λαγούς με πετραχήλια» προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, ο ίδιος όμως επέμενε ότι πρόκειται για ένα άκρως φιλόδοξο πρόγραμμα που με τις κατάλληλες συνεργασίες και κοινή επιθυμία από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Να λοιπόν τώρα που είναι πιο κοντά από ποτέ για να αρχίσει η υλοποίησή του, με την «πρεμιέρα» να γίνεται -αν όλα πάνε καλά- στο νομό Μεσσηνίας και την Καλαμάτα.
Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε το παρών -μαζί του ήταν και ο Παναγιώτης Γιαννάκης- στην πρόσφατη εκδήλωση του δημοσιογράφου-συγγραφέα και προέδρου της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ Σταύρου Κουκάκη για την παρουσίαση του βιβλίου του «Το ταξίδι των αναμνήσεων».
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Στ. Κουκάκης στάθηκε στο καυτό ζήτημα των αθλητικών εγκαταστάσεων και την έλλειψη που παρατηρείται στη Μεσσηνία και όπως ήταν φυσικό, πήρε την… πάσα ο Β. Λιόλιος και «σκόραρε».
Ευρισκόμενος στην αίθουσα και ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΟΚ ήταν ξεκάθαρος στα λόγια του, αιφνιδιάζοντας τους πάντες.
«Αν η δημοτική αρχή μας παραχωρήσει τις ανάλογες εκτάσεις τότε εμείς ως Ομοσπονδία θα βρούμε τα σχετικά κονδύλια που χρειάζονται για να κατασκευαστούν τα τρία αυτά γήπεδα μπαλόνια», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.
Μάλιστα κι επειδή στην εκδήλωση αυτή δεν ήταν δυνατό να συζητηθεί διεξοδικά το όλο αυτό θέμα, αποφασίστηκε να τα πουν από κοντά κι άκρως αναλυτικά για να προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες.
Η αρχή από Καλαμάτα
Τα τρία κλειστά – μπαλόνια στη Μεσσηνία αν όλα εξελιχθούν ομαλά θα είναι η αρχή στο άκρως αυτό φιλόδοξο πλάνο της Ομοσπονδίας.
Δεν αποκλείεται κάτι ανάλογο να τεθεί επί τάπητος και με τη δημοτική αρχή της Πάτρας ή και της ευρύτερης περιοχής της Αχαΐας, αν υπάρχουν οι σχετικές εκτάσεις που θα μπορούν να αξιοποιηθούν ανάλογα με το πλάνο της Καλαμάτας, μετριάζοντας τις σημαντικές αγωνιστικές ελλείψεις που αντιμετωπίζουν πολλά σωματεία της ΕΣΚΑ-Η.
Μίλτος Σπυρόπουλος

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Επέκταση χορηγικής συνεργασίας με την εταιρεία DUR, μια ακόμη δυναμική στήριξη

Ο Προμηθέας Βίκος Cola ανακοινώνει την επέκταση της χορηγικής του συνεργασίας με την εταιρεία DUR.
Με πάνω από μισό αιώνα δυναμικής παρουσίας, η DUR είναι μια απόλυτα ελληνική εταιρεία ανδρικής μόδας. Με έδρα την Πάτρα, η DUR διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο 30 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των shop in shop, και υποστηρίζεται από ένα εξίσου ισχυρό χονδρικό δίκτυο.
Η DUR δημιουργεί ανδρική μόδα, συνώνυμη του σύγχρονου τρόπου ζωής. Με έμφαση στα πουκάμισα και τα πόλο μπλουζάκια, τα ρούχα DUR ξεχωρίζουν για την κομψή και άνετη αισθητική τους, ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στη γοητεία του μοντέρνου και τη διαχρονικότητα του κλασσικού, υπογραμμίζοντας τη μοναδικότητα κάθε άντρα.
Προμηθέας και DUR συνεχίζουν για μια ακόμα σεζόν να πορεύονται μαζί, με κοινό όραμα και φιλοδοξίες για νέες μεγάλες επιτυχίες.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Μπαζίνας: «Πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε απέναντι στην ΑΕΚ και να πάμε στον τελικό»

Ο αρχηγός του Προμηθέα, Νάσος Μπαζίνας, μίλησε λίγο πριν από την αναχώρηση της πατρινής ομάδας για τη Ρόδο, όπου θα λάβει μέρος στο Super Cup.
Ο νεαρός γκαρντ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στον νέο του ρόλο αλλά και στην εμπειρία που αποκόμισε από την πρόσφατη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπαζίνας:
Για τις φιλοδοξίες του Προμηθέα: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θεωρώ. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα, όπως είδαμε και στα φιλικά. Επιθετικά είναι πολύ καλή, σκοράρει κατά μέσο όρο 90-95 πόντους. Εμείς είμαστε ακόμα στην προετοιμασία, προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μας, όπως κάθε ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες αυτού του ματς».
Για τον ρόλο του φέτος: «Να δίνω το 100% για να παίρνει η ομάδα όσες περισσότερες νίκες μπορεί, όσο είμαι στο παρκέ, και να βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν αλλάζει κάτι, απλά είναι περισσότερες οι ευθύνες μου, όπως είπες. Άρα θα προσπαθήσω να δώσω παραπάνω. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάποια έξτρα πίεση ή κάτι τέτοιο. Μέσα από τη δουλειά μου θέλω να βοηθήσω την ομάδα».
Για το εάν περίμενε το μετάλλιο από την Εθνική: «Ήμουν στην προετοιμασία και είδα πολλά πράγματα. Έλαβα πολλά από την ομάδα. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος. Είχαν μπει σωστές βάσεις, όπως είχα πει, και ήμουν βέβαιος πως η ομάδα θα πάει καλά. Τελικά φτάσαμε, πήραμε το μετάλλιο, κάτι που είναι πολύ μεγάλο για την Εθνική μας. Ήμουν σίγουρος ότι η ομάδα θα τα καταφέρει».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
Αγιασμός στον Προμηθέα με ευχές από τον Αρχιμανδρίτη Πρωτοσύγκελο π. Αρτέμιο

Το μεσημέρι της Τρίτης χθες πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός για την ομάδα του Προμηθέα, λίγο πριν μεταβεί στη Ρόδο για το Σούπερ Καπ, όπου ο Αρχιμανδρίτης Πρωτοσύγκελος π. Αρτέμιος, εφημέριος στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα, καθαγίασε τους αθλητές, το τεχνικό επιτελείο και τα στελέχη, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες σε όλες τις διοργανώσεις.
Στο τέλος έλαβε ως αναμνηστικό δώρο μια φανέλα του Προμηθέα Βίκος Cola, ενώ το παρών έδωσαν παίκτες, προπονητικό επιτελείο και διοικητικά στελέχη.
Μίλτος Σπυρόπουλος