ΒΟΛΕΙ
Β.Παυλοπούλου στη «Match»: «Πολλά λάθη με Ολυμπιακό»

Με το Μαρκόπουλο συμμετείχε η πατρινή Βασιλική Παυλοπούλου στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών.
Η Αθηναϊκή ομάδα δεν τα κατάφερε σε κανένα από τα δυο ματς με τον Ολυμπιακό και αποκλείστηκε, ωστόσο και οι δυο αναμετρήσεις αποτέλεσαν σπουδαία εμπειρία για τη νεαρή πασαδόρο. «Και στα δυο ματς με τον Ολυμπιακό κάναμε λάθη τα οποία μας στοίχισαν.
Ειδικά στο πρώτο ματς κι ενώ κάναμε εξαιρετικό ξεκίνημα, παίρνοντας εύκολα το πρώτο σετ, στη συνέχεια χαλαρώσαμε και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να ανεβάσει «στροφές» και να κερδίσει», σχολίασε αρχικά η Παυλοπούλου και πρόσθεσε:
«Σε προσωπικό επίπεδο ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία αυτά τα παιχνίδια. Πόσο μάλλον όταν αγωνίστηκα κόντρα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας»
Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

ΠΓΕ ΒΟΛΕΙ
Με την κοκκινόμαυρη φανέλα θα παίξει και τη νέα αγωνιστική περίοδο η Βάσια Αρβανιτοπούλου

Με τη φανέλα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής θα αγωνιστεί και τη νέα χρονιά η Βάσια Αρβανιτοπούλου.
Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του τμήματος: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας και με την αθλήτρια Αρβανιτοπούλου Βάσια, για μια ακόμη σεζόν.
Ευχόμαστε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά».
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΑΘΛΗΜΑΤΑ
Διαβάστε στη “Match”: Πικρή γεύση για δύο, χάρηκε μόνο η Θύελλα

Παναχαϊκή και Παναιγιάλειος είπαν νωρίς “αντίο” στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, γνωρίζοντας ήττες από Πανθουριακό και Ζάκυνθο αντίστοιχα.
Η Θύελλα Πατρών ήταν η μοναδική που χαμογέλασε απέναντι στον Άρη *Όλο το ρεπορτάζ για τις ομάδες της Αχαΐας.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ:
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ «ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ»
Σχεδόν 40 παίκτες διεκδικούν θέση στην ομάδα και κάποιοι θα αποχωρήσουν * Η διοίκηση αναζητά έμπειρους παίκτες για την άμυνα.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
ΤΙ (ΔΕΝ) ΕΙΔΕ Ο ΛΙΜΝΙΑΤΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Η απουσία των δύο βασικών πλέι μέικερ, ΜακΚάλουμ και Μπαζίνα, εμπόδισε τον Γιώργο Λιμνιάτη να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα στα πρώτα φιλικά * Ελπιδοφόρα μηνύματα από τον νεαρό Κομιανίδη.
ΑΠΟΛΛΩΝ
Πρεμιέρα στο Κύπελλο
Οι «μελανόλευκοι» ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους το Σάββατο (17:00), υποδεχόμενοι τον Προμηθέα 2014 στην Περιβόλα για το Κύπελλο Ελλάδας * Αύριο η τελική πρόβα στο φιλικό με Παναχαϊκή.
ΑΤΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
Η «γέφυρα» με τις μεγάλες ΠΑΕ
Ο πρόεδρος του Άτλα, Σωτήρης Σκρέτας, μιλά στη «Match» για τη φιλοσοφία της ακαδημίας, τη μεταγραφή του Τηλέμαχου Κοκκίνη στον Ολυμπιακό και τα επικείμενα δοκιμαστικά της ΑΕΚ στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ
Δυνατά φιλικά τεστ
Οι ομάδες της Α’ Κατηγορίας έδωσαν δυνατά φιλικά ματς ενόψει της νέας σεζόν * Την Παρασκευή (12/9) θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των τριών τοπικών κατηγοριών.
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για το 2/2 στο “Καραϊσκάκης”
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά την πεντάρα επί της Λευκορωσίας, η Εθνική ομάδα υποδέχεται απόψε (21:45) τη Δανία. Στόχος η νίκη που θα της δώσει τεράστιο προβάδισμα για την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ του 2026.
ΠΟΛΟ
«Ταλέντο, πλάνο και σκληρή δουλειά»
Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο της Ν.Ε. Πατρών Γιώργος Τσόκας στην πρώτη αναλυτική συνέντευξή του στη «Match» εφ’ όλης της ύλης
ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ
Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές Αστραπής και Έκρηξης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με Παναγόπουλο και Μιχόπουλο
ΜΠΑΣΚΕΤ
Όλη η φιλική δράση των ομάδων της Αχαΐας, κληρώνει σήμερα Α1 και Α2 ΕΣΚΑ-Η
Α2 ΒΟΛΕΙ
Ικανοποίηση Δαρείου για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στην ομάδα της Ολυμπιάδας ενόψει Α2 ανδρών
