Connect with us

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

(Β1′ ΕΠΣΑ): Το Φαραί “τελείωσε” το πρωτάθλημα

Published

on

Με ελάχιστα πράγματα να μπορούν να αλλάξουν φτάσαμε στα 2/3 του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας, εκεί που στην 20η αγωνιστική, η μεγάλη νίκη του Φαραϊκού μέσα στο Μαζαράκι επί του Πείρου, όχι μόνο χάρισε την 2η θέση στους «μπλε», αλλά ουσιαστικά έδωσε και το πρωτάθλημα στον Τριταϊκό που μόνο με αυτοκτονία πλέον μπορεί να το χάσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» που στο Μιντιλόγλι έσπασαν τα δοκάρια, δύσκολα μεν, πανηγύρισαν δε, ενώ με την διαφορά που δημιούργησαν αγκάλιασαν τον τίτλο.

Δεν διεξήχθη το ντέρμπι του Σαραβαλίου και ο Δίας πλέον έχει 2 ματς λιγότερα, που αν τα πάρει, περνάει αυτός 2ος (!) και αφήνει Φαραί και Πείρο να… εξοντωθούν για την προνομιούχο 4η θέση.  Μια θέση, που κρυφοκοιτάζουν πάντα Λάππα και Τσουκαλεΐκα που νίκησαν τους Σταροχώρι και Καλλιθέα, ενώ έχασε έδαφος -με παράπονα- η Χαλανδρίτσα.

Αδιάφορη η μέση του πίνακα, με Ωλενιακό, Πήγασο και Καμίνια να είναι με μεγάλο προβάδισμα εκτός μπαράζ και αγκαλιά με την απευθείας παραμονή, ενώ στην ζώνη 12-15, η Βίδοβα συνεχίζει να εντυπωσιάζει, πήρε ακόμη ένα «Χ» μέσα στη Χαλανδρίτσα και έφτασε τους 17 πόντους, με Σταροχώρι, Διαγόρα, Μιντιλόγλι και Καλλιθέα στις ίδιες θέσεις…

ΕΠΟΜΕΝΗ (21η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(24-25 Φεβρουαρίου 2018)

Σταροχώρι – Ωλενιακός
Διαγόρας 2010 – Πείρος Ισ.
Καλλιθέα – Δόξα Χαλ.
Φαραϊκός – Αστέρας Μιντ.
Ατρόμητος Λάπ. – Πήγασος Π.
Καμίνια – Δίας Σαρ.
Αχαιός Σαρ. – Αστέρας Τσουκ.
Απόλλων Βίδ. – Τριταιϊκός

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο απολογισμός της κανονικής περιόδου για τη Β’ Κατηγορία

Για τον Α΄ Όμιλο

Published

on

Η Δάφνη Πατρών ήταν η πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα και είχε μεγάλο μπάτζετ για τα δεδομένα της κατηγορίας, πετυχαίνοντας εν τέλει τον στόχο που είχε θέσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Είχε τις περισσότερες νίκες (21) και τις λιγότερες ήττες (2) και μέτρησε ακόμα 3 ισοπαλίες. Δέχθηκε μόλις 18 γκολ και έτσι η άμυνά της ήταν «γρανιτένια».

Ο Άτλας ήταν η πιο δυνατή επίθεση στον 1ο όμιλο με 70 γκολ, ενώ τις περισσότερες ισοπαλίες είχαν ο ΑΟ Τριταίας και ο Φαραϊκός (6 έκαστος), οι οποίοι αμφότεροι θα δώσουν τη μάχη τους στα πλέι άουτ. Ο Κρίνος είχε τις περισσότερες ήττες (18) και ήταν ο αδύναμος κρίκος.

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εκκίνηση στα πλέι-οφ και στα πλέι-άουτ την Κυριακή (28/4) με ματσάρες

Published

on

Η Β κατηγορία μπαίνει πια σε τροχιά πλέι-οφ και πλέι-άουτ.

Έτσι την Κυριακή 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα στις διαδικασίες.

Στα πλέι-οφ θα κριθούν δύο εισιτήρια ανόδου (ένα ανά όμιλο) και στα πλέι-άουτ θα παραμείνουν οι δύο πρώτες ομάδες (2 ανά όμιλο).

Τα μπαράζ θα διεξαχθούν σε ένα γύρο τριών αγωνιστικών. Όλοι αγώνες ξεκινούν στις 17:00.

Continue Reading

Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αχιλλέας Καμαρών: Αήττητος στον 2ο γύρο με τρομερή τροχιά

Published

on

Ο Αχιλλέας Καμαρών έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό. 

Για την ακρίβεια ο Αστέρας Λεοντίου έκοψε πρώτος το νήμα και η ομάδα της Αιγιάλειας έμεινε 2η μαζί με τον Ηρακλή Πατρών με ένα πόντο λιγότερο. 

Βέβαια η πορεία στο δεύτερο μισό του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας ήταν αήττητη, με απολογισμό 9 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ωστόσο στην 22η αγωνιστική η μοιρασιά στα Προσφυγικά (τιμωρία έδρας) με τον Πανιώνιο/Αχιλλέα με 4-4, ήταν το σημείο κλειδί, αφού το Λεόντιο περνούσε από την Τέμενη με 1-0 και γκρέμιζε τον Αχιλλέα από την κορυφή. 

Όπως και να έχει η ομάδα του Φώτη Φιτσιάλου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της, αλλά θα παλέψει στα ψυχοφθόρα πλέι-οφ για το εισιτήριο της ανόδου, μαζί με Ηρακλή, ΑΕ Αιγίου και Πάτρα 2005. 

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Continue Reading
Advertisement

Facebook