Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Βελτιωμένη εικόνα, νίκησε το ΝΟ Χίου, ισοπαλία με Χανιά στο τουρνουά του ΣΔΥ στην Αθήνα

Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είχε ο ΝΟΠ στο τουρνουά του ΣΔΥ στην Αθήνα, νικώντας 20-18, το ΝΟ Χίου και φέρνοντας ισοπαλία με τα Χανιά 15-15.
Ο ΝΟΠ θα ολοκληρώσει την παρουσία του το απόγευμα με τον τελευταίο αγώνα κατάταξης που θα δώσει.
Πιο αναλυτικά:
Στο ματς με τη Χίο Η ομάδα του Φώντα Λεμπεση πήρε από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα. Με τους Παπαδημητρίου, Λαμπάτο και Παπαχριστόπουλο να ηγούνται της επίθεσης, ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 19-11, στην λήξη του τρίτου οκταλέπτου.
Στην τελευταία περίοδο οι Χιώτες με τους Παπαγεωργίου και Πανταζόπουλο με σερί 7-1 πλήσίσαν, αλλά ο ΝΟΠ πήρε την νίκη με 20 -18.
Τα 8λεπτα: 5-7, 3-6, 3-6, 7-1.
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Λεμπέσης Φώντας): Παπαδημητρίου 5, Παπαχριστόπουλος 3, Λαμπάτος 3, Ανδρικόπουλος 2, Μπιοκάνιν 2, Σιαμάς 1, Παράσχος 1, Σταμέλος 1, Αντίοχος 1 και Κανελλόπουλος 1.
– Εναντίον των Χανιών έγινε μεγάλη μάχη αλλά τελικά δεν προέκυψε νικητής (15-15).
Τα 8λεπτα: 4-3, 4-4, 4-4, 3-4
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Φώντας Λεμπέσης): Μπιόκανιν 3, Παπαδημητρίου 3, Ανδρικόπουλος 3, Σταμέλος 2, Κανελλόπουλος 1, Γ. Σιαμάς 1, Νικολόπουλος 1, Κρεμανταλάς 1.
Μίλτος Σπυρόπουλος

Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Δεύτερη σερί κακή εμφάνιση και βαριά ήττα, από την Βουλιαγμένη, στο τουρνουά του ΣΔΥ

Μετά τον ΠΑΟΚ σειρά είχε και η πανίσχυρη Βουλιαγμένη για να νικήσει δια περιπάτου τη νεανική φετινή ομάδα του ΝΟΠ 26-3, πιστοποιώντας ότι η σεζόν που έρχεται θα είναι εξαιρετική δύσκολη για την ομάδα του Λεμπέση στο στόχο της παραμονής.
Ο ΝΟΠ είχε τεράστια κενά και αδυναμίες σε άμυνα κι επίθεση, πετυχαίνοντας μόλις 2 γκολ στο πρώτο μέρος και 1 στην επανάληψη, ενώ δέχθηκε έξι από τον μέχρι πέρυσι ηγέτη του Ηλία Αγγελόπουλο.
Τα 8λεπτα: 1-3, 1-6, 0-8, 1-9.
Για το ΝΟΠ σκόραραν οι Χριστοδουλόπουλος 1, Λαμπάτος 1, Γ. Σιαμάς 1.
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Αγγελόπουλος 6, Παπανικολάου 4, Τόττης 2, Αρ. Μπελέσης 2, Μαντζουρίδης 2, Κυρ. Λεβάντης 2, Μιγκλης 2, Δεληγιάννης 2, Αλμύρας 1, Σαπουνάκης 1, Κ. Μπελέσης 1, Γιαννάτος 1.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Ξεκίνημα με ήττα από τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά του συνδέσμου διαιτητών πόλο

Με ένα πολύ κακό β’ 8λεπτο (επί μέρους σκορ 8-2) ο ΝΟΠ ξεκίνησε με ήττα με το ευρύ 20-9 από τον ΠΑΟΚ στο τουρνουά των διαιτητών πόλο που διεξάγεται στην Αθήνα.
Αυτή την ώρα η ομάδα του Φ. Λεμπέση αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.
Τα 8λεπτα: 4-3, 8-2, 3-3, 5-1
ΠΑΟΚ (Θόδωρος Χατζηθεοδώρου): Ντέλιτς 4, Μπέγκο 2, Γιλντίζ 2, Κεχαλάρης 2, Χονδροκούκης 2, Γραμματικός 2, Μαρινάγης 2, Χ. Μπιτσάκος 1, Καραλής 1, Τσολακούδης 1, Μανθογιάννης 1.
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Φώντας Λεμπέσης): Λαμπάτος 3, Κρεμανταλας 2, Παπαδημητρίου 1, Παράσχος 1, Π. Σιαμάς 1, Γ. Σιαμάς 1.
Μίλτος Σπυρόπουλος
Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
Δυνατές τελευταίες δοκιμές στο τουρνουά των διαιτητών της Αθήνας, ξεκίνημα με τον ΠΑΟΚ

Ο ΝΟΠ ανοίγει σήμερα το βράδυ την αυλαία της παρουσίας του στο τουρνουά των διαιτητών στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ με στόχο να φανεί ανταγωνιστικός λίγο πριν το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος της Α1..
Οι «δαίμονες» του Φώντα Λεμπέση θα δώσουν αύριο Σάββατο δυο παιχνίδια, το πρωί με Βουλιαγμένη και το βράδυ με Χανιά, με την αποστολή να είναι κομπλέ για τα παιχνίδια αυτά, που θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της Κυριακής.