Connect with us

Α1 ΕΣΚΑΗ

«Βόμβα» με Γιαννικόπουλο ο Αίολος!

Published

on

Πριν πεινάσει… μαγειρεύει ο Αίολος Αγυιάς ενόψει της νέας χρονιάς που θα τον βρει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Πρωτάθλημα που μόνο εύκολο δεν θα είναι στη μάχη του τίτλου και του μοναδικού εισιτηρίου που οδηγεί στην Γ’ εθνική, από τη στιγμή που πέραν των κλασικών ισχυρών δυνάμεων (Έσπερος ΑΟΠΑ, Κεραυνός Αιγίου, Ήφαιστος Αχιλλέας, ΕΑΠ), έρχεται με κεκτημένη ταχύτητα και η νεοφώτιστη Σφήκα Αμαλιάδας, που θέλει να ανέβει «τρένο» στις εθνικές κατηγορίες.

Έτσι λοιπόν και η ομάδα του Ανδρέα Παπαδημητρίου κινείται όσο καλύτερα μπορεί για να ισχυροποιηθεί και να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην αφετηρία.

Η νέα… βόμβα που ετοιμάζεται να απασφαλίσει όπως αποκαλύπτει σήμερα η “Match”, ακούει στο όνομα του Βασίλη Γιαννικόπουλου, με τον οποίο επί της ουσίας έχει συμφωνήσει και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, θα θεωρηθεί έκπληξη αν κάτι αλλάξει και για το λόγο αυτό στον Αίολο Αγυιάς περιμένουν να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και μετά να την ανακοινώσουν επίσημα.

Παίκτης με «βαρύ» βιογραφικό

Ο Βασίλης Γιαννικόπουλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους φίλους του αθλήματος.

Σε ηλικία 31 ετών σήμερα και με ύψος 1,95μ., αγωνίζεται στη θέση του σμολ φόργουορντ και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές σε δυο μεγάλους ανόδους του Προμηθέα (σε Β΄ εθνική και σε Α2).

Έχει ακόμη αγωνιστεί με τον Έσπερο ΑΟΠΑ σε Β΄ και Γ΄ εθνική, ενώ ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ από το 2000 στις υποδομές της Απολλωνιάδας. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Β’ εθνική με τη φανέλα του Γλαύκου.

Μίλτος Σπυρόπουλος

Α1 ΕΣΚΑΗ

Ο Διαγόρας Βραχνείκων με γεμάτο ρόστερ και αισιοδοξία για καλή πορεία

Published

on

Αθόρυβα έχει προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις ο Διαγόρας Βραχνείκων, θέλοντας και τη νέα σεζόν στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη με πορεία μακριά από κάθε κίνδυνο.

Γιάννης και Ιερόθεος Σπυριδωνίδης, Μαντάς, Κασπίρης, Αργυρόπουλος και Αργίτης είναι οι παίκτες που συνεχίζουν από πέρυσι με τη φανέλα της ομάδας.

Όμως, αρκετά είναι και τα νέα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να ενισχυθεί ποιοτικά το έμψυχο δυναμικό. Πρόκειται για τους Παντελή Χαραλαμπίδη, Παναγιώτη Πατικόπουλο, Διονύση Μπαλτιμά, Τάσο Κουτσούκο, Αλέξανδρο Κόγκο, Θάνο Κονδύλη, Νίκο Καούρη, Ανδρέα Χελιώτη, Νίκο Γκουτζαμάνη, Διονύση Λιόλιο και Καλλίνικο Σπυριδωνίδη.

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

Continue Reading

Α1 ΕΣΚΑΗ

Το φετινό τουρνουά «Φάνης Κολιόπουλος» από τη Δύμη’07, ομάδες και ημερομηνία διεξαγωγής

Published

on

Ξεχωριστή θέση στα φιλικά που θα δώσει η Δύμη’07 και τη φετινή σεζόν κατέχουν αυτά που εντάσσονται στο ετήσιο καθιερωμένο τουρνουά στη μνήμη του αδικοχαμένου Φάνη Κολιόπουλου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 20-21 Σεπτεμβρίου στο κλειστό της Κ. Αχαγιάς και θα αποτελέσουν πολύ ισχυρή πρόβα για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, καθώς θα λάβουν μέρος ακόμη οι Ολυμπιάδα, Απολλωνιάδα και Αστέρας Τέμενης.

Η Δύμη’07 ακόμη θα δώσει κι άλλα φιλικά, 6 Σεπτεμβρίου πρώτο με Βαρθολομιό, 14/9 εκτός απροόπτου με τον Κεραυνό Αιγίου και 27-28/9 στο τουρνουά της Τέμενης.

Μίλτος Σπυρόπουλος 

Continue Reading

Α1 ΕΣΚΑΗ

Η Ανδραβίδα με ανανεωμένο αγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα και κόουτς Γιαννόπουλο

Published

on

Μια διαφορετική και «φρεσκαρισμένη» αγωνιστικά σε σχέση με πέρυσι Ανδραβίδα θα παρουσιαστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η πρώτη και βασικότερη αλλαγή έγινε στην άκρη του πάγκου με τον Κώστα Γιαννόπουλο να αναλαμβάνει το πολύ δύσκολο έργο για να την οδηγήσει με ασφάλεια.

Στα μεταγραφικά, πήρε τον γκαρντ-φόργουορντ Χρήστο Κιτσαρά, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ολυμπιάδα με την μορφή δανεισμού από την Απολλωνιάδα, τον φόργουορντ Ορφέα Νίκα από τους Νέους Γλαύκου και τον επίσης φόργουορντ Παναγιώτη Λαμπροκωστόπουλο από τον Πήγασο Μπεγουλακίου.

Ακόμη έχει αποκτήσει και τους Μάριο Μακρή (γκαρντ), Βασίλη Μπούμπουλη (πόιντ γκαρντ), Γιάννη Αλαβέρα (φόργουορντ), Δημήτρη Γιαρικάνη (πάουερ φόργουορντ) και Παναγιώτη Ανδρέου (γκαρντ).

Επιπλέον έχει ανανεώσει με τους Νίκο Δημάκο, Βαγγέλη Σπύρου,  Δημήτρη Χασούρα, Παναγιώτη Σταθόπουλο και Γιάννη Σέρμπο.

Αναμένεται να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου στο «Αέθλιον».

Μίλτος Σπυρόπουλος

 

Continue Reading
Advertisement

Facebook