ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ξεκινούν την χρονιά με… δοκιμαστικά

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει στην Παναχαϊκή για την έναρξη της σεζόν και αυτή θα γίνει το διήμερο 31/7-1/8, όταν και στο στάδιο της Παναχαϊκής στην Αγυιά, θα πραγματοποιηθούν τα δοκιμαστικά για την στελέχωση της ομάδας.
Εκεί θα βρίσκεται σύσσωμο το προπονητικό τιμ, μιας και θα ελεγχθούν τα παιδιά για την ανδρική ομάδα.
Αν κάποιος πληροί τις προϋποθέσεις, αλλά δεν μπορεί να πάρει θέση στο ρόστερ, δεν αποκλείεται να μεταβεί στηνομάδα Νέων για να ελεγχθεί σε βάθος χρόνου.
Οι Δημήτρης Ελευθερόπουλος, Στέλιος Βενετίδης, Αλέξης Σπηλιόπουλος και Χρήστος Παρασκευόπουλος θα είναι παρόντες και θα περάσουν από… κόσκινο τους παίκτες που θα δοκιμαστούν.
Ήδη υπάρχει η σκέψη να γίνουν και ξεχωριστά δοκιμαστικά, αποκλειστικά για την στελέχωση της Κ19, αλλά ακόμη
αυτό υπάρχει μόνο σαν σκέψη.

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Η Παναχαϊκή ανακοινώνει Τρόπουλο και Κουραχάνη, συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ

Ο νεαρός γκολκίπερ Νίκος Τρόπουλος (από τη Λαμία) και ένα ακόμη δικό της παιδί, ο Κωνσταντίνος Κουραχάνης (φωτό), θα είναι δυο ακόμη προσθήκες που θα ανακοινωσει εντός της ημέρας η Παναχαϊκή.
Ο νεαρός μέσος που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την κοκκινόμαυρη Κ19 γυρίζει στην ομάδα που αγαπάει παρότι αρχικά ήταν πολύ κοντά στον Παναιγάλειο.
Όσο για τον 21χρονο γκολκίπερ Τροπουλο, έχει δείξει καλά στοιχεία και ο Κυβελίδης εισηγήθηκε να αποκτηθεί, όπως και θα γίνει.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Πετράτος και τη νέα σεζόν στην Παναχαϊκή, ανακοινώθηκε επίσημα από τους κοκκινόμαυρους

Όπως αναμενόταν τέλος καλό όλα καλά με την περίπτωση του Ηλία Πετράτου και την παραμονή του στην Παναχαϊκή.
Ο πατρινός σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή του στην ομάδα, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!
Είναι Μέσος, γεννημένος στις 04/01/2005, με την Παναχαϊκή να ψάχνει για 1-23 ακόμη ποιοτικές προσθήκες.
“Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κοκκινόμαυρα”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Μίλτος Σπυρόπουλος
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ
Ο Στάμος (Ηλεία) διαιτητεύει την Παναχαϊκή στον αγώνα κυπέλλου με Πανθουριακό εκτός έδρας

Ο Στάμος από την Ηλεία ορίστηκε διαιτητής στον Κυριακάτικο αγώνα της Παναχαϊκής με τον Πανθουριακό στην πρεμιέρα του κυπέλλου ερασιτεχνών (Κυριακή γηπ. Μεσσηνιακού 4.30μ.μ.).
Βοηθοί του θα είναι οι Παναγούλιας και Ευσταθίου (από Ηλεία και Αρκαδία αντίστοιχα) και παρατηρητής ο Σπύρος Σελίμος από την Λακωνία.
Στα υπόλοιπα ματς των αχαϊκών ομάδων έχουμε:
Παναιγιάλειος – Ζάκυνθος: Αργυρόπουλος (Κορίνθου) με βοηθούς Θεοδωρόπουλο και Τσόκαρη του ίδιου συνδέσμου.
Θύελλα Π.-Άρης Π.: Καζανάς (Αιτωλ/νία) με βοηθούς Ντρέλια και Δανιά του ίδιου συνδέσμου.
– Από πλευράς πατρινών ρέφερι θα έχουμε τον Βαβαρούτα Κώστα με βοηθούς τους Γαλάνη και Παλούμπι στην αναμέτρηση Πρόοδος Ρωγών-Τηλυκράτης.
Μίλτος Σπυρόπουλος