SUPER LEAGUE 2
«Υπάρχει περίπτωση ο Απόλλων Πόντου να παίξει στην Γ΄Εθνική»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play Fm 96,1» παραχώρησε δηλώσεις ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Πόντου Μιχαλής Φωτιάδης.
Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων τόνισε πως «Αν το πρωτάθλημα άρχιζε αρχές Σεπτεμβρίου, θα είχαμε υπογράψει την καταδίκη μας», ενώ εξέφρασε τους φόβους του για το ενδεχόμενο συμμετοχής των «κοκκινόμαυρων» στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Τα έχουμε πει από τα τέλη Ιουλίου και φτάσαμε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Κάλας δεν έχει χρήματα, είναι φανερό. Στο τυπικό μέρος είμαστε εντάξει, από τη στιγμή που το ΙΚΑ και η εφορία είναι πληρωμένα. Μπορεί, για παράδειγμα, αύριο το πρωί να φέρει… δέκα Άγγλους. Όμως, δυστυχώς, όλα αυτά είναι θεωρητικά. Αν το πρωτάθλημα άρχιζε στις αρχές Σεπτεμβρίου, θα είχαμε υπογράψει ήδη την καταδίκη μας. Το καλό είναι ότι αργούν συνέχεια να το ξεκινήσουν
Έχουμε πολλά όνειρα και σχέδια. Ό,τι γίνεται από εδώ και πέρα σιγά-σιγά θα το δείχνουμε. Προσπαθήσαμε από τότε να βρούμε τον κ. Καλαϊτζίδη, αλλά δε θέλει να μιλήσει μαζί μας. Μίλησε μία ημέρα με τους οργανωμένους και τους είπε ότι θα βρει λύση. Σε 10 μέρες έχει Κύπελλο, τι θα κάνουμε… Μήπως αν φέρει τον Μέσι και τον Ινιέστα θα προλάβουμε; Δεν το ξέρω αν έχει ξεκινήσει κρυφές προπονήσεις».
Για την κατάσταση του γηπέδου:
«Πιστεύω ότι η… δουλειά με τον κ. Μπαλτίδη χάλασε όταν άκουσε (σ.σ. ο Καλαϊτζίδης) ότι θα αναλάβει ο Παύλος Μυροφορίδης ως τεχνικός διευθυντής. Βλέπετε ότι το γήπεδο έχουν ξεκινήσει και το φτιάχνουν τις τελευταίες ημέρες. Θα φτιαχτούν, επίσης, οι βρύσες, οι τουαλέτες, θα αλλάξουν πλακάκια. Από τη στιγμή που δεν ξαναπήγαμε στον Λώλα, το γήπεδο χάλασε. Τα λεφτά που μαζεύουμε από τις συνδρομές των μελών τα δίνουμε στην ομάδα ποικιλοτρόπως. Βοηθούν όλες οι πλευρές. Θέλουμε να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι».
Για το χρόνο που έχει ο Καλαϊτζίδης για να αναστρέψει την κατάσταση:
«Πρέπει να γυρίσει ήδη ο χρόνος πίσω. Και σήμερα να γίνει κάτι, τι μπορούμε να κάνουμε; Πάντως, ακόμα και σήμερα να βρεθεί λύση, η ομάδα θα πάει κουτσά-στραβά μέχρι το Δεκέμβριο και θα κάνουμε μεταγραφές τον Ιανουάριο. Φυσικά και φοβόμαστε ότι η ομάδα μπορεί να παίξει στη Γ’ Εθνική και το θέμα είναι ότι χάνεις δύο κατηγορίες τώρα.
Το σημαντικό είναι να είναι στιβαρός ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ θα βρει το δρόμο της σε κάποια στιγμή. Έχουμε τόσα στρέμματα δίπλα μας ώστε μπορούμε να χτίσουμε και νέο γήπεδο, κάτι που καμιά άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπορεί να κάνεις”

SUPER LEAGUE 2
O Δημήτης Σπανός αναλαμβάνει τον Ηρακλή

Ο Δημήτρης Σπανός είναι ο “εκλεκτός” του Ηρακλή για τη θέση του προπονητή, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Τεννέ, μετά από μόλις ένα παιχνίδι στη Super League 2.
Η ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ήταν αρκετή για να οδηγήσει σε… αναταραχή στο εσωτερικό της ομάδας και ο Μπάμπης Τεννές αποτελεί ήδη παρελθόν για τον Ηρακλή, με τη διοίκηση του “γηραιού” να ανακοινώνει ως διάδοχό του τον Δημήτρη Σπανό.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή:
«Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Σπανό στον ΗΡΑΚΛΗ μας!
Ο νέος προπονητής της ομάδας μας έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή με επιτυχίες και ανόδους σε πολλούς συλλόγους: Άρης, Ιωνικός, Παναιγιάλειος, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Απόλλων Σμύρνης, Ξάνθη, Πανσερραϊκός και άλλους.
Με εμπειρία, πάθος και αποδεδειγμένη ικανότητα, ο Δημήτρης Σπανός αναλαμβάνει να οδηγήσει τον ΗΡΑΚΛΗ στη νέα εποχή.
Καλώς ήρθες κόουτς – καλή αρχή!»
SUPER LEAGUE 2
Ισοπαλίες για τα φαβορί, Ηρακλής και Πανιώνιος «σκόνταψαν» στην πρεμιέρα της Super League 2

Με γκολ στο φινάλε, ο Ηρακλής κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης Β’ (2-2), στο πιο συγκλονιστικό ματς της πρεμιέρας του Α’ Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2.
Εντός έδρας νίκες σημείωσαν Αναγέννηση Καρδίτσας (3-0 τον Μακεδονικό) και Νέστος Χρυσούπολης (1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα). Ο Ολυμπιακός Β’ στο φινάλε πήρε το βαθμό από τον Πανιώνιο (1-1), ενώ ιστορική ισοπαλία απέσπασε η Ελλάς Σύρου από τα Χανιά, με το ίδιο σκορ.
Υπό το βλέμμα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγινε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ κόντρα στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν πέναλτι στο 72’, με τον Νίκο Μπότη να αποκρούει την εκτέλεση του Σιλβέστερ βαν ντε Βάτερ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: Καμπανιακός - Καβάλα 1-0 Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης Β’ 2-2 Αναγέννηση Καρδίτσας - Μακεδονικός 3-0 Νέστος Χρυσούπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 Νίκη Βόλου - ΠΑΟΚ Β’ 15/9. Για τον Β' όμιλο είχαμε:
Καλαμάτα – Μαρκό 2-0
Αιγάλεω ΑΟ – Athens Kallithea FC 1-2
Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1
Χανιά – Ελλάς Σύρου 1-1
Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος 1-1.
SUPER LEAGUE 2
Ολοκληρώνεται η πρεμιέρα στην Super League 2 με πέντε αγώνες, τι έγινε στη δράση του Σαββάτου

Συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Super League 2 με πέντε παιχνίδια που διεξάγονται όλα την ίδια ώρα (17:00). Ο Ολυμπιακός Β΄ που επιστρέφει μετά από έναν χρόνο απουσίας στο πρωτάθλημα φιλοξενεί τον Πανιώνιο (φωτό), με τον “Ιστορικό” να θέλει να συνδυάσει τον εορτασμό των 135 χρόνων από την ίδρυση του με την επάνοδο του στα μεγάλα σαλόνια.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ο Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης Β’, η νεοφώτιστη Αναγέννηση Καρδίτσας τον Μακεδονικό, ο Νέστος Χρυσόπουλης που επίσης πήρε πέρσι την άνοδο και αγωνίζεται στην Β’ εθνική μετά από 50 χρόνια τον ΠΑΣ Γιάννινα που έκανε αγώνα και τελικά κατάφερε να βρει λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα, ενώ τα Χανιά που επίσης είχαν διοικητικές αλλαγές το καλοκαίρι που μας πέρασε την Ελλάς Σύρου.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Super League 2:
Χανιά – Ελλάς Σύρου, Ολυμπιακός Β’ – Πανιώνιος, Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός, Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης Β’ και Νέστος Χρυσούπολης – ΠΑΣ Γιάννινα.
Στα χθεσινά παιχνίδια: Καλαμάτα – Μαρκό 2-0, Αιγάλεω – Athens Kallithea 1-2, Ηλιούπολη – Παναργειακός 1-1 και Καμπανιακός – Καβάλα 1-0.