Connect with us

ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το “Ζεύξηrun”

Published

on

Συνεχίζονται οι εγγραφές για τον 5ο Αγώνα Ζεύξηrun Νίκος Αργυρόπουλος που διοργανώνει ο Σύλλογο Μαζικού Αθλητισμού <<Η ΖΕΥΞΗ>> σε συνεργασία με την Τ.Κ.Αγίου Βασιλείου Πατρών και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών στα 5000μ. και στα 10000μ. που θα διεξαχθεί την 1-10-17 στον Άγιο Βασίλειο Πατρών .

Τεχνικός Διευθυντής των αγώνων ορίστηκε ο Γιάννης Δαγκόγλου καθηγητής φυσικής αγωγής ,καταξιωμένος προπονητής αθλητών υψηλού επιπέδου προπονητής της πρωταθλήτριας Ελλάδος Σοφίας Ρήγα και πολλών άλλων αθλητών, με συνεργάτες τους καθηγητές φυσικής αγωγής και διεθνείς πρώην μαραθωνοδρόμους Γιώργο Τάνταρο και Φώτη Μπούρκουλα ,γεγονός που προσδίδει υψηλού επιπέδου αγώνες αφού όλο Τεχνικό Επιτελείο του αγώνα κατέχει υψηλά standars σε γνώσεις και εμπειρία σε διεθνές δρομικό επίπεδο.

Όλα τα οργανωτικά θέματα των αγώνων είναι σε εξέλιξη με μεγάλο ενδιαφέρον φορέων και χορηγών για την ανάδειξη του ΖΕΥΞΗRUN σε κορυφαίο δρομικό γεγονός στην περιοχή μας.

Οι εγγραφές συνεχίζονται ΔΩΡΕΑΝ στο https://zeyxi.blogspot.com

ΠΟΛΟ

Χρ. Αργυρόπουλος: “Με δουλειά θα επιστρέψουμε γρήγορα”

Published

on

Την ήττα με 11-6 από τον ΝΟ Χανίων γνώρισε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην Α2 Εθνική.

Ο προπονητής της ομάδας Χρήστος Αργυρόπουλος δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Προσπαθήσαμε όλοι για το θαύμα, δυστυχώς, όμως, η ομάδα δεν τα κατάφερε. Αυτό που συνέβη δεν είναι καταστροφή γιατί η ΝΕΠ έχει δείξει ότι με τη δουλειά επιστρέφει πάντα πιο δυνατή στη μεγάλη κατηγορία. Συγχαρητήρια στη ομάδα των Χανίων. Θα επιστρέψουμε…».

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Δεύτερη ήττα και υποβιβασμός για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Published

on

H γυναικεία ομάδα πόλο της ΝΕΠ γνώρισε την ήττα με 6-11 από τα Χανιά στο κολυμβητήριο Α. Πεπανός και αποχαιρέτησε με δύο ήττες στα πλέι άουτ την μεγάλη κατηγορία.

Τα 8λεπτα: 2-2, 0-3, 1-2, 3-4.

ΝΕ Πατρών (Χρήστος Αργυρόπουλος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Κοντάκου Δ. , Λάμπερτ 1, Τσιμάρα Ευφ., Μπαλάτσα 1, Ζαφειράκη, Κεπενού 1, Μοίραλη, Λαμπάτου, Τύχινα, Παρασκευοπούλου 2, Μπεκρή, Αναστασίου, Προδρομίτη

ΝΟ Χανίων (Γιώργος Κατσουλάκης): Πασβάντη, Τρουλάκη, Ινάμπα 2, Φουράκη 3, Παπασηφάκη 1, Τσιουγκρή 2, Ζαχαράκη, Καβακούτσι 1, Χάβρε, Κουνδουράκη Αικ. 1, Καραδάκη,  Πενταράκη 1, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Βούλγαρη

 

Continue Reading

ΠΟΛΟ

Το ατύχημα των αθλητών της ΝΕΠ και η διευκρίνηση της ομάδας

Published

on

Σε τροχαίο ενεπλάκησαν οι αθλητές της ΝΕΠ Μιχάλης Αβαγιανός και Κατερίνα Λιαπάκη κοντά στο Λόγγο όπου γι άγνωστη αιτία ανετράπη το όχημά τους. Η ΝΕΠ σε ανακοίνωσή της εύχεται περαστικά στα δύο παιδιά ενώ διευκρινίζει ότι στο τροχαίο δεν είχε καμιά σχέση με την μεταφορά της γυναικείας ομάδας στα Χανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η διοίκηση και όλη η ομάδα της ΝΕΠ εύχονται περαστικά στους δύο αθλητές μας, Μιχάλη Αβαγιανό και Κατερίνα Λιαπάκη μετά το ατύχημα που είχαν οδηγώντας το ιδιωτικό τους όχημα. Οι δυο αθλητές μας είναι καλά στην υγεία τους. Προς διευκρίνιση όλων, στο τροχαίο δεν ενεπλάκησαν τα βανάκια που μετέφεραν την αποστολή της γυναικείας ομάδας πόλο από τα Χανιά”.

Continue Reading
Advertisement
SUPER LEAGUE 223 hours ago

Η ισοπαλία στην Ρόδο “έκλεισε” το μάτι στην Παναχαϊκή

NATIONAL LEAGUE 27 hours ago

National League 2: Μάχες για άνοδο και για επιβίωση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ22 hours ago

Μαρτύριο τέλος: Αποχαιρέτησε την Α1 με συντριβή από το Λαύριο ο Απόλλωνας

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ23 hours ago

Α’ ΕΠΣΑ (playout) Αιγείρα/Ακράτα – Δόξα Παραλίας 4-1: Άνετη εξασφάλιση της παραμονής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ23 hours ago

Έχει εγκαταλείψει τα όπλα ο Απόλλων – Μπροστά το Λαύριο (51-33) στο ημίχρονο

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ9 hours ago

Ατρόμητος Πατρών: Στην Ζάκυνθο για να μπει με το…δεξί

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ2 hours ago

Ατρόμητος Π.: Μπήκε με ήττα στα μπαράζ για την Γ΄Εθνική

Α1 ΕΣΚΑΗ2 hours ago

Α1 ΕΣΚΑ-Η: Ο Κεραυνός Αιγίου εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι-οφ

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ9 hours ago

Παναχαϊκή: Πρώτος «τελικός» παραμονής (16:00) με τον Ολυμπιακό Β’

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ2 hours ago

Παναχαϊκή: Καθοριστικό βήμα παραμονής με τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού Β’ (pics)

Facebook