Connect with us

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γέμισε με εμπειρία στα μετόπισθεν η Αχαϊκή

Published

on

Το τελευταίο διάστημα η Αχαϊκή έχει προσθέσει ακόμα ένα μέλος στην προετοιμασία της, όπως είχαμε γράψει τη Δευτέρα (11/9) στη Match Αχαΐας.

Ο λόγος για τον πρώην αμυντικό της Παναχαϊκής, Σταύρο Σούλη, ο οποίος πέρυσι έκανε προετοιμασία με το Πάτραι, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα στη Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα άμεσα θα ανακοινωθεί από τη διοίκηση της «Κυρίας» και ο Νίκος Λουμπαρδέας θα βάλει στα μετόπισθεν έναν πολύπειρο παίκτη, που θα προδώσει πείρα στο κέντρο της άμυνας.

Γιάννης Γεωργακόπουλος 

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφιέρωμα: Η Δάφνη Πατρών επέστρεψε!

Μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην Α΄κατηγορία ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Αχαΐας

Published

on

Με δύο σερί ανόδους η ιστορική Δάφνη Πατρών ανέβηκε στην Α’ κατηγορία. Είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία, αφού ιδρύθηκε το 1965.  Με πρόεδρο τον εμβληματικό Γιώργο Κορφιάτη και αισθητά δυνατή στο οικονομικό σκέλος θα δώσει αίγλη με την συμμετοχή της στη ερχόμενη Α’ κατηγορία.  

Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ραφάηλ Χότζα με 26 γκολ, αλλά σε κάθε γραμμή υπήρχαν πολύπειροι παίκτες όπως οι Θωμάς, Παπαστεργίου, Παναγόπουλος, Μπινιέρης, Αναγνωστόπουλος, Πουρνατζής, Τσάτο κ.ά.  

Ο Δημήτρης Νικόλας καθοδηγεί στον πάγκο από πέρυσι, αλλά στις αρχές του 2024 (λόγω προβλήματος υγείας) τον διαδέχθηκε ο Νίκος Τσολόπουλος που οδήγησε ην Δάφνη στην κορυφή, με 21 νίκες σε 26 ματς.  

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ: 

Τερματοφύλακες: Θωμάς, Κωστογιαννόπουλος, Πολυδωρόπουλος, Γιαννικόπουλος 

Αμυντικοί: Παπαστεργίου, Σταμπολτάς, Παναγόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μπινιέρης 

Μέσοι: Αναγνωστόπουλος, Γραμματικός, Πουρνατζής, Τσιόλου, Ηλιού, Παπαθωμάς, Ντεράι, Στάμος, Τσάτο. 

Επιθετικοί: Χότζα, Βέσσης, Μπιτσικόλης 

Δ.Παπαστεργίου: “Στόχος ήταν η 1η θέση” 

Ο στυλοβάτης της άμυνας της Δάφνης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ανέφερε στη «Match» τα εξής:  

«Η Δάφνη από την αρχή είχε στόχο το πρωτάθλημα. Αν δεν κατακτούσαμε το πρωτάθλημα θα ήταν αποτυχία. Είχαμε ρόστερ με έμπειρους παίκτες, οι οποίοι είχαν τα φόντα να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού.  

Αξίζει η Δάφνη να βρίσκεται στην Α’ κατηγορία και εύχομαι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, είτε με εμένα είτε χωρίς την παρουσία μου».

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Εθνικός Σαγεΐκων: Εκλογές για να αναδειχθεί το Δ.Σ.

Η ιστορική ομάδα επανέρχεται δριμύτερη

Published

on

Ο Εθνικός Σαγεΐκων θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν στις αγωνιστικές επάλξεις. 

Μία ιστορική ομάδα με 5 πρωταθλήματα Α΄κατηγορίας και ουκ ολίγες παρουσίες σε Εθνικές κατηγορίες. 

Την Κυριακή 12 Μαΐου στο δημαρχείο Σαγεΐκων θα διενεργηθούν εκλογές, με σκοπό να αναδειχθεί το νέο Δ.Σ.. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. 

Continue Reading

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πεφάνης: «Θα πολεμήσουμε ως το τέλος»

Οι δγλώσεις του τεχνικου του Ατρόμητου Πατρών μετά την ήττα από τον Παναρκαδικό

Published

on

Σίγουρα η ήττα του Ατρόμητου Πατρών δεν άρεσε στον Σάκη Πεφάνη, αλλά ο τεχνικός της πρωταθλήτριας ομάδας της Αχαΐας ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών του.

Με το πέρας του αγώνα στα Ζαρουχλέικα με τον Παναρκαδικό μίλησε στη «Match» στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες και στον παράγοντα τύχη, που δυστυχώς δεν ήταν με το μέρος των γηπεδούχων.

Τα όσα ανέφερε:

«Είχαμε την καθολική υπεροχή στο ματς με τον Παναρκαδικό. Χάσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες και είχαμε δύο δοκάρια στο δεύτερο ημίχρονο.

Αμυντικά δεχθήκαμε τρεις φάσεις από τον αντίπαλο που πέτυχε 2 τέρματα. Δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη, δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και οφείλουμε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι με προσοχή.

Οι ποδοσφαιριστές μου τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Από εδώ και πέρα θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους και θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί με προσήλωση και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.»

Continue Reading
Advertisement

Facebook